Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η smartsurf δραστηριοποιείται στο χώρο του mobile marketing με κύρια δραστηριότητα το location mobile marketing και την online διαφήμιση. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα επιχειρηματική ιδέα που έγκειται στην ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου προβολής που δομεί και διαχειρίζεται η ίδια, πανελλαδικά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018, επενδύοντας στη δυναμική του διαδικτύου και στις προκλήσεις του ψηφιακού marketing. Το ανθρώπινο δυναμικό της απαρτίζεται από καταξιωμένα στελέχη που με τη γνώση και την εμπειρία τους προάγουν, την καινοτομία και την τάση της διαφημιστικής αγοράς, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και διαφήμισης.

Επενδύουμε στο μέλλον

Ο Έλληνας καταναλωτής αφιερώνει σημαντικό χρόνο της ημέρας στη χρήση φορητών συσκευών.

Το κινητό κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του και αποτελεί το βασικό

Μέσο επικοινωνίας, ενημέρωσης, διασκέδασης και αγορών.

Η smartsurf ακολουθώντας τις τάσεις της τεχνολογικής ανάπτυξης μέσα από τις υπηρεσίες της παρέχει:

-Στα σημεία | Συνεργάτες της

Το προνόμιο ενός εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο παρέχει ισχυρότερο σήμα και ικανοποιεί, με την άνετη πλοήγηση που προσφέρει, ένα μεγάλο αριθμό free WiFi χρηστών.

-Στους υποψήφιους διαφημιζόμενους στο δίκτυο της

Γρήγορη, στοχευμένη και μετρήσιμη διαφήμιση, σε σημεία μεγάλης πληθυσμιακής  συγκέντρωσης, και την εν δυνάμει  ανάπτυξη του πελατολογίου τους.

Επεκτεινόμαστε διαρκώς

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.
Θεσσαλονίκη
Αθήνα
Κρήτη
Πάτρα

Συνεργασίες που έχουμε επιτύχει

Η smartsurf σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πετύχει σημαντικές συνεργασίες με δημοφιλή brand της ελληνικής αγοράς όπως IKEA, Intersport και Play Opap ενώ, στο δίκτυο της έχουν ενταχθεί επιχειρήσεις υψηλής επισκεψιμότητας  που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά σημεία της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Γιάννενα και Κρήτη), στον κλάδο της εστίασης, του εμπορικού τομέα, της παιδείας και της άθλησης, πετυχαίνοντας έτσι να διεισδύσει σε ένα κοινό μεγάλης πληθυσμιακής έκτασης και ποικιλομορφίας.

Γίνε Σημείο - Συνεργάτης

Απόλαυσε τα προνόμια της smartsurf και δώσε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σου.

Μάθε περισσότερα

Διαφημίσου

Ζήσε την απόλυτη διαφημιστική εμπειρία και δες τα επίπεδα ανταπόκρισης των μηνυμάτων σου να αυξάνονται θεαματικά.

Μάθε πως

Επικοινωνία